Paza starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Aparare starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Alti caini starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Vreme calda starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Vreme rece starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Intretinere starFullstarFullstarFullstarFullstarFull
Telefon: 0766 716 614 / 0728 533 111 / 0753 354 920
COSMOTE: 0766 716 614
Vodafone: 0728 533 111
Orange: 0753 354 920
Trimite mesaj

Vand Ciobanesc Caucazian Roman

Roman    Vand Ciobanesc Caucazian Roman, puiuti de calitate, 2 luni, robusti, genetic de top, fara defecte de orice fel: hernie ombilicala, prognatism, brevignatism, defecte de aplomb.
Na mandrim cu exemplare masive, urechi cupate direct la canisa de provenienta, osatura groasa, psihic echilibrat (cateii nostri nu sunt fricosi) au un genetic pe masura ceea ce inseamna ca la maturitate vor avea o greutate de peste 80 kg.
Livram in Roman ciobanesc caucazian cu facilitati precum:
- carnet de sanatate de tip, nou, inseriat si inscris in Registru de Evidenta a Cainilor cu stapan;
- pasaport european inseriat care permite calatoria in strainatate - optional;
- microcip de identificare implantat care da o identitate individuala, unica, catelului dumnevoastra - optional;
- ghid de intretinere - reprezinta practic un cumul de informatii despre crestere, ingrijire, socializare etc;
- transport gratuit in majoritatea oraselor din Romania; in unele orase acest serviciu poate fi contracost;
- pedigree - facilitate optionala si care depinde de strict de cuibul pus la dispozitie de canisa de ciobanesc caucazian din Roman
De ce sa alegeti un ciobanesc caucazian:
- ciobanestii caucazieni sunt excelenti caini de paza si protectie; sunt caini care nu stiu ce este frica, nu fac nici un pas inapoi;
- au un aspect care impresioneaza un potential intrus, hot, agresor; inafara de aspect si marimea in recomanda acesti caini atingand si mase de 100 kg la maturitate; depinde foarte mult de linia genetica, sexul exemplarului, alimentatie si regimul de miscare;
- sunt nepretentiosi la mancare;
- prezinta un grad ridicat al atasamentului fata de stapanul sau si este foarte suspicios atunci cand vine vorba de straini;
- in Roman compania noastra a livrat numeroase exemplare ceea ce inseamna ca la maturitate va putem pune in legatura cu alti proprietari ai acestei rase in vederea unei monte reusite, intre exemplare de top;
 
canisa ciobanesc caucazian Roman, crescatori si canise in Roman de caucazian, caini de paza si protectie Roman
 

COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920


Roman   Ciobanesc Caucazian de vanzare Roman, catei rasa pura, masculi si femele superbe, urechi cupate sau nu in functie de cuibul disponibil la canisa. Exemplarele livrate sunt de talie foarte mare, se preteaza pentru paza si protectie, sunt socializate corect direct de catre crescator.
Fiecare exemplar ciobanesc caucazian livrat in Roman beneficiaza de:
- carnet de sanatate in original, inseriat, de tip nou;
- vaccinari la zi conform cu varsta, obligatoriu vaccin contra parvovirozei efectuat;
- optional pasaport european inseriat care va permite sa calatoriti in tarile din Uniunea Europeana si nu numai;
 
Sunteti din Roman si va doriti un ciobanesc caucazian de cea mai buna calitate?
Va asteptam chiar acum la unul din numerele de telefon afisate sau trimiteti-ne un email si va vom raspunde cat mai prompt posibil.
Ne mandrim cu exemplare corect obtinute, la selectie utilizandu-se doar genitori de exceptie; fara defecte congenitale de tipul: hernii omblicate, defecte de muscatura (prognatism sau brevignatism), defecte de aplomb, deficiente de auz etc.
Rasa Ciobanesc Caucazian mai poarta denumiri precum: Caucasian Ovcharka, Caucasian Shepherd,
Caucasian Owtcharka, Caucasian Mountain Dog, Kaukasische Schaferhund, Kavkazska─Ća Ovtcharka, Kaukasisk ovcharka, Kaukazo aviganis, Owczarek Kaukaski, Pastore Del Caucaso (denumirea italiana), Berger du Caucase, Sage Ghafghazi, Nagazi sau Volkodav.
Disponibili ciobanesc caucazian de vanzare Roman de cea mai buna calitate genetica, exemplare care la maturitate ating mase impresionante.
Cu acest caine in curte puteti fi convins ca veti avea parte de un serviciu de paza excelent. Putine rase de pe mapamond se pot mandri cu aceste abilitati cu totul deosebite: marime, aspect descurajant, neinfricat (acest caine nu stie ce este frica astfel incat nu va da nici un pas inapoi la vederea intrusului), rezistent la boli (este o rasa rezistenta, datorita faptului ca interventia omului in ceea ce priveste genotipul este una absolut minima), nepretentios la mancare (acest caine mananca absolut orice: carne cruda, hrana uscata, conserve, paine etc)
 
Caucazianul Ovcharka este un caine puternic, atletic, cu muschi puternici si oase grele în proportie cu inaltimea. Capul este mare, colturos, usor conic spre botul bont, cu urechi inalte care pot fi taiate. Ochii sunt adanci si de forma ovala. Coada groasa atarna in jos spre picior, dar poate fi purtata pe spate, ca un carlig in forma de secera sau inel cand cainele este vesel sau in miscare. Trei lungimi de blana sunt acceptate, toate duble si groase. Culoarea blanii include nuante de gri, cafeniu si rosiatic, adesea cu o masca inchisa la culoare, uneori cu urme albe. Cainii albi cu pigmentatie inchisa la culoare sunt rari in specie. Diferentele de gen sunt bine exprimate la aceasta specie. Masculii sunt mai masivi si mai puternici; femelele sunt mai mici si mai usoare ca si constitutie. Cicatrici onorabile cauzate de munca pe teren nu sunt penalizate. 
Aspect puternic, cu structura osoasa solida si musculatura puternica. Pielea este groasa, dar elastica. 
Livram in Roman ciobanesc caucazian la varsta de 2 luni, vaccinati la zi, deparazitati atat intern cat si extern, carnet de sanatate inseriat, ghid de alimentatie si ingrijire corecta a rasei.
Asiguram transport gratuit in Roman pentru catelul comandat la noi.
Oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata! Convingeti-va achiar acum! Roman
 
anunturi Roman ciobanesc caucazian, caini de paza si aparare, caini de talie mare canisa ciobanesc caucazian Roman
 
Contact
COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920